Η online λίστα επιθυμιών σας

χωρίς κόστος

χωρίς εγγραφή

smartphone που εμφανίζει την online λίστα επιθυμιών του Giftshappiness

Ας εξερευνήσουμε τα χαρακτηριστικά της λίστας επιθυμιών του Giftshappiness

smartphone που εμφανίζει την online λίστα επιθυμιών του Giftshappiness

Ζωντανέψτε το σχέδιό σας

Προσαρμοσμένη εικόνα και banner λίστας, καθώς και όνομα λίστας, περιγραφή και άλλα ...

Κάθε κατάστημα παγκοσμίως

Η εικόνα του προϊόντος, το όνομα και η τιμή παρέχονται αυτόματα

Η λίστα σας - η παραγγελία σας

Ταξινομήστε και κατηγοριοποιήστε τις επιθυμίες σας όπως θέλετε

Για ποια περίσταση είναι κατάλληλη η λίστα επιθυμιών του Giftshappiness;

Άγιος Βασίλης με δώρα μπροστά από ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο

Χριστουγεννιάτικη λίστα επιθυμιών

Το Giftshappiness είναι η λίστα με τις ευχές σας για τα Χριστούγεννα. Φτιάξτε τη λίστα με τα πράγματα που θέλετε για τα Χριστούγεννα. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να απολαύσετε μια μεγάλη γιορτή μαζί μας ως online λίστα επιθυμιών.

νύφη και γαμπρός

Λίστα δώρων γάμου

Με τη διαδικτυακή λίστα επιθυμιών του Giftshappiness μπορείτε να δημιουργήσετε τον ψηφιακό σας πίνακα γαμήλιων δώρων. Δημιουργήστε τη λίστα με τα γαμήλια δώρα σας και αποκτήστε τα καλύτερα δώρα.

αγόρι περιτριγυρισμένο από δώρα και μπαλόνια

Λίστα επιθυμιών γενεθλίων

Δημιουργήστε τη λίστα με τις ευχές σας για τα γενέθλιά σας. Συμπληρώστε τη λίστα επιθυμιών για τα γενέθλιά σας ή τα γενέθλια των παιδιών σας και χρησιμοποιήστε την ως πίνακα δώρων για να εκπληρώσετε τις επιθυμίες σας.

μωρό περιτριγυρισμένο από δώρα και σύννεφα

Λίστα επιθυμιών του μωρού σε απευθείας σύνδεση

Το Giftshappiness είναι η online λίστα επιθυμιών σας για το μωρό. Είτε για τη γέννηση είτε για το πάρτι του μωρού: τα τέλεια δώρα για το μωρό είναι διαθέσιμα με την online λίστα επιθυμιών για το μωρό από το Giftshappiness.

Είτε πρόκειται για μια λίστα επιθυμιών για τα Χριστούγεννα, είτε για μια λίστα δώρων γάμου, είτε για μια λίστα επιθυμιών γενεθλίων ή για μια λίστα επιθυμιών για το μωρό: Giftshappiness είναι η τέλεια επιλογή σας για κάθε περίσταση.

Πάρτε μια επισκόπηση του πώς μοιάζει το Giftshappiness

γραπτή λίστα επιθυμιών
κορίτσι με ξανθά μαλλιά

Η λίστα παρακολούθησής μου

τάρανδοι στον πάγο μπροστά από ένα δάσος
πατέρας και γιος

Καλά Χριστούγεννα!

πολλαπλά δώρα
πατέρας και γιος

Παντρευόμαστε

Κάντε κλικ στις λίστες και δείτε πώς μοιάζει η λίστα Giftshappiness για τους φίλους και την οικογένειά σας.

Πώς λειτουργεί το Giftshappiness;

το δάχτυλο σε ένα smartphone με την αρχική σελίδα του Giftshappiness
νούμερο ένα

Δημιουργία λίστας επιθυμιών

Με ένα μόνο κλικ δημιουργείται η λίστα επιθυμιών σας Giftshappiness. Χωρίς κόστος. Καμία εγγραφή.

το δάχτυλο σε ένα smartphone με τη λίστα επιθυμιών Giftshappiness
νούμερο δύο

Προσθέστε ευχές

Προσθέστε τις επιθυμίες σας αυτόματα από οποιοδήποτε κατάστημα στον κόσμο - είτε διαδικτυακά είτε εκτός σύνδεσης.

το δάχτυλο σε ένα smartphone που μοιράζεται τη λίστα επιθυμιών Giftshappiness
νούμερο δύο

Μοιραστείτε τη λίστα επιθυμιών

Μοιραστείτε τις λίστες επιθυμιών σας σε δευτερόλεπτα μέσω WhatsApp ή κοινωνικών μέσων. 100 % ασφαλής χάρη στην προστασία με κωδικό πρόσβασης.

Οι χρήστες μας λένε: Giftshappiness είναι η καλύτερη online λίστα επιθυμιών

ένα κορίτσι με κόκκινα μαλλιά

Άννα

Giftshappiness ως λίστα παρακολούθησης

"Χρησιμοποιώ το Giftshappiness ως λίστα παρακολούθησης των επιθυμιών μου. Η αυτόματη προσθήκη το κάνει εξαιρετικά εύκολο και δεν ξεχνάω τίποτα."

ένα ζευγάρι που αγκαλιάζεται

Ben & Maria

Giftshappiness ως λίστα επιθυμιών γάμου

"Μας έχουν ρωτήσει συχνά τι θα θέλαμε για το γάμο μας. Με το Giftshappiness μπορέσαμε εύκολα να οργανώσουμε τις επιθυμίες μας."

ένας πατέρας και ένας γιος που χαμογελούν

Anton & Tony

Giftshappiness ως λίστα ευχών γενεθλίων

"Ήταν εξαιρετικά εύκολο και λειτούργησε τέλεια. Οι φίλοι μου είπαν μόνο καλά πράγματα για τη χρήση του."

Δημιουργήστε την online λίστα επιθυμιών σας Giftshappiness

δωρεάν & χωρίς εγγραφή

δύο κινητά τηλέφωνα που εμφανίζουν τη λίστα επιθυμιών του Giftshappiness

Το Giftshappiness είναι η τέλεια λίστα επιθυμιών για κάθε περίσταση

Στο Giftshappiness, πιστεύουμε ότι η προσφορά δώρων πρέπει να είναι μια ευχάριστη εμπειρία για όλους τους εμπλεκόμενους. Με την online λίστα επιθυμιών μας, δεν θα χρειαστεί ποτέ ξανά να συμβιβαστείτε με ένα απογοητευτικό δώρο. Και για όσους θέλουν να κάνουν ένα δώρο, η πλατφόρμα μας διευκολύνει την εύρεση του τέλειου δώρου για τους αγαπημένους σας. Μη συμβιβάζεστε με συνηθισμένα δώρα - κάντε την επόμενη ειδική περίσταση πραγματικά αξέχαστη με το Giftshappiness. Δημιουργήστε την online λίστα επιθυμιών σας σήμερα και αρχίστε να λαμβάνετε δώρα που θα αγαπήσετε.

Προσθέστε προϊόντα από οπουδήποτε - είτε online είτε στο κατάστημα

Μπορείτε να βάλετε όλες τις επιθυμίες σας στην ηλεκτρονική λίστα επιθυμιών του Giftshappiness - ανεξάρτητα από το ποιο κατάστημα, online ή offline. Για online αιτήματα, απλά αντιγράψτε τη διεύθυνση URL και θα σας παρέχουμε όλα τα στοιχεία του προϊόντος (όνομα προϊόντος, εικόνα, τιμή). Αυτό λειτουργεί με κάθε κατάστημα παγκοσμίως. Αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα offline αίτημα, μπορείτε να δημιουργήσετε τα δεδομένα που περιβάλλουν το αίτημά σας χειροκίνητα.

Προσαρμόστε τη λίστα επιθυμιών σας με ένα προσωπικό banner και μια εικόνα προφίλ

Η λίστα των επιθυμιών σας - οι επιλογές σχεδιασμού σας. Όπως και με το προφίλ σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μπορείτε να προσαρμόσετε τη λίστα επιθυμιών σας ανάλογα με τα γούστα σας. Ανεβάστε μια ατομική εικόνα προφίλ και προσαρμόστε τη λίστα σας στην κατάλληλη εκδήλωση χρησιμοποιώντας μια εικόνα πανό. Μπορείτε να επιλέξετε από πρότυπα πανό ή να ανεβάσετε ένα εντελώς ατομικό πανό. Με τη λίστα επιθυμιών του Giftshappiness, δεν υπάρχουν όρια στην εξατομίκευσή σας.

100% ασφαλές: Προστατέψτε την online λίστα επιθυμιών σας με κωδικό πρόσβασης

Η ασφάλεια είναι η πρώτη μας προτεραιότητα! Η λίστα επιθυμιών σας είναι 100% ασφαλής. Εκτός από τα διάφορα μέτρα ασφαλείας γύρω από τον ιστότοπο, μπορείτε επίσης να προστατεύσετε τα δεδομένα σας. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ορίσετε στην online λίστα επιθυμιών σας έναν ατομικό κωδικό πρόσβασης πριν την κοινοποίηση, τον οποίο θα πρέπει να πληκτρολογήσουν οι φίλοι σας πριν αποκτήσουν πρόσβαση στη λίστα σας.

Ταξινομήστε τις επιθυμίες σας με τον τρόπο που σας αρέσει

Αν η λίστα επιθυμιών σας είναι γεμάτη, μπορεί να χάσετε την αίσθηση των πραγμάτων. Όχι με το Giftshappiness! Ταξινομήστε τις επιθυμίες σας με τη σειρά που σας αρέσει. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να θέσετε τις δικές σας προτεραιότητες ή να οργανώσετε τις επιθυμίες σας σύμφωνα με τη λογική σας. Καλή διασκέδαση με την ταξινόμηση των επιθυμιών σας στην ηλεκτρονική λίστα επιθυμιών του Giftshappiness.

Υπολογιστής ή κινητό τηλέφωνο - δεν έχει σημασία! Χρησιμοποιήστε το Giftshappiness σε όλες τις συσκευές σας

Το Giftshappiness είναι βελτιστοποιημένο για διαφορετικές συσκευές. Είτε πρόκειται για επιτραπέζιο υπολογιστή, smartphone Android ή iPhone: Giftshappiness λειτουργεί τέλεια παντού και φαίνεται υπέροχο. Μια μπάρα πλοήγησης για κινητά στο κάτω μέρος της οθόνης σας βοηθάει στη χρήση μέσω κινητού και κάνει την εμπειρία της λίστας επιθυμιών μοναδική. Σε αυτό το βίντεο θα σας δείξουμε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Giftshappiness ως εφαρμογή iOS.(Κάντε κλικ εδώ)

Διαχείριση λίστας: Πάντα να παρακολουθείτε τις λίστες επιθυμιών των φίλων σας

Εκτός από την επισκόπηση της λίστας επιθυμιών με τις λίστες που έχετε δημιουργήσει (απαιτείται εγγραφή), θα βρείτε επίσης μια επισκόπηση των λιστών επιθυμιών των φίλων σας. Αυτές προστίθενται αυτόματα στην επισκόπηση όταν συνδέεστε στη λίστα των φίλων σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να προσθέσετε χειροκίνητα τη λίστα επιθυμιών στην επισκόπηση της λίστας επιθυμιών των φίλων σας. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε πάντα να παρακολουθείτε τις επερχόμενες εκδηλώσεις και τα δώρα.